GOSSIP

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Από την… Αυστραλία με αγάπη

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Από την… Αυστραλία με αγάπη

Τους είχαμε συνηθίσει να ξεσηκώνουν το ελληνικό κοινό στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. «Διένυσαν»… χιλιόμετρα πάνω στις πίστες και έγιναν ένα από τα πρώτα ονόματα στη μαρκίζα. Σήμερα, φαίνεται πως θα κάνουν το ίδιο… αλλά στην άλλη άκρη του κόσμου. Στην Αυστραλία.

Ο λόγος για το καλλιτεχνικό ζευγάρι, Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου, οι οποίοι εδώ και καιρό βρίσκονται μαζί με το γιος τους στην πόλη Αδελαίδα, εκεί όπου, όπως φαίνεται, θα κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους.

Κάτι η κρίση στην Ελλάδα που έχει κάνει ακόμα και τα νυχτερινά μαγαζιά να δουλεύουν τριήμερα –στις καλές περιπτώσεις- και να είναι και λιγότερα απ’ ότι στο παρελθόν, κάτι η δεύτερη εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας που αυξάνει αριθμητικά τα μέλη της οικογένειας και κατά συνέπεια και τις ανάγκες, δεν ήθελε και πολύ για να μεταναστεύσουν.

Η απόφαση να εγκατασταθούν στην Αυστραλία συνοδεύτηκε από επαγγελματική πρόταση. Σύμφωνα με το Gossip-tv.gr, ο Νίκος Κουρκούλης θα εμφανίζεται σε ελληνικό νυχτερινό μαγαζί, ενώ πιστός θαμώνας φαίνεται πως θα είναι η σύντροφος της ζωής του, η Κέλλυ, η οποία προτίμησε αυτό το διάστημα να παραμείνει εκτός... πίστας και να ασχοληθεί με την οικογένεια.

Και έτσι, κάπως, το λαϊκό τραγούδι "μεταναστεύει" στην Αυστραλία...

Μάθετε περισσότερα για τη showbiz στο Gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις