GOSSIP

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του αδικοχαμένου Νάιδα

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του αδικοχαμένου Νάιδα

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τον χαμό του γιου της, του Γιώργου Νάιδα, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε από το reality show του Mega «Bar», όμως η μητέρα του Φωτεινή Νάιδα συνεχίζει να είναι απαρηγόρητη. Δεν περνά μέρα που να μην τον σκεφτεί, όπως θα συνέβαινε και σε κάθε άλλη μητέρα που έχει χάσει το παιδί της.

Ο πόνος για τον ξαφνικό χαμό του ύστερα από τροχαίο που είχε τον Αύγουστο του 2008 στο νησί του, τη Νάξο, είναι αβάσταχτος και δεν σταματά ποτέ. Πριν από λίγες ημέρες, η άτυχη μητέρα του καλοκάγαθου Γιώργου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Facebook μία πολύ προσωπική της στιγμή. Πριν από σαράντα χρόνια τον έφερε στον κόσμο και η έλλειψή του, μία τέτοια μέρα ήταν ένα ακόμα μαχαίρωμα στην καρδιά της.

«Γιωργαρα μου μας λείπεις αλλά νιώθω κάθε μέρα την παρουσία σου ξέρω μας βλέπεις από εκεί ψηλά και μας χαμογελάς όπως μόνο εσύ ήξερες και ήθελες όλο τον κόσμο να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος! εχθές έκανες τα γενέθλια σου παρέα με πολλούς Αγγέλους στον ουρανό θα έκλεινες τα 40 σου χρονιά παιδάκι μου κάλο καλή αντάμωση στα ουράνια σε αγαπώ πολύ όπως και τα αδέρφια σου που είναι στην ζωή είναι σαν να μην μας άφησες, σαν να είσαι εδώ» έγραψε η κυρία Φωτεινή η οποία στέκεται όρθια και παλεύει να είναι καλά για τα άλλα δύο παιδιά, τους δύο γιους της που είναι η παρηγοριά της.

Περισσότερες ειδήσεις για τους stars και τη showbiz στο gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις