Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κραυγή αγωνίας από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πάμε ολοταχώς για λουκέτο!

Χρήστος Θ. Παναγόπουλος Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

Δυναμικές κινητοποιήσεις προανήγγειλε για την ερχόμενη Τρίτη (01/12/2015) έξω από το υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων της Υπερνομαρχίας Αττικής Γιώργος Πουλημάς, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει φορολογία στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ οδηγεί τον κλάδο σε πλήρη αφανισμό και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους αντιμέτωπους με το φάσμα της ανεργίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΙΛΑ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR KAI ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖ

Ο ίδιος καταγγέλλει στην κάμερα του Newsbomb.gr ότι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ δέχονται σκληρή επίθεση από οργανωμένα συμφέροντα, ενώ ξεκαθαρίζει πως η φορολόγηση των τυχερών παιχνιδιών στέλνει τους παίκτες στον παράνομο τζόγο, γεγονός που συνεπάγεται τεράστια απώλεια εσόδων για τον κρατικό κορβανά.

«Υπάρχει μια επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία θέλει να τιθασεύσει την αγορά των τυχερών παιχνιδιών. Κάποιοι τους κάνουν το χατίρι», επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων της Υπερνομαρχίας Αττικής.