GOSSIP

Σοκ από αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού: Διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη

Σοκ από αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού: Διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη

Ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Στίλερ, μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Μπεν Στίλερ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια σε ηλικία 48 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

«Ηταν εντελώς ξαφνικό για εμένα. Δεν είχα ιδέα. Στην αρχή, δεν ήξερα τι θα συμβεί, ήμουν φοβισμένος. Σταματούν τα πάντα στη ζωή σου, δεν μπορείς να κάνεις πλάνα για ταινία, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί», εξομολογήθηκε ο Στίλερ.

Ο ηθοποιός, αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα αυτή την περιπέτειά του, για να στείλει ένα μήνυμα στους άνδρες, παροτρύνοντάς τους να κάνουν την εξέταση PSA, γιατί όπως είπε «αυτή μου έσωσε τη ζωή».

«Είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος καρκίνος, αλλά είναι ένας από τους πιο θεραπεύσιμους», πρόσθεσε ο Στίλερ, σύμφωνα με το usmagazine.

ss

Όταν έμαθε τα άσχημα νέα, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον φίλο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος είχε νικήσει τον καρκίνο του προστάτη πριν από μερικά χρόνια.

Στη συνέχεια, το είπε στα παιδιά του, την 14χρονη κόρη του Ελα και τον 11χρονο γιο του Κουίνλιν. «Τους είπα ότι έχω κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω».

Μετά από αυτή την περιπέτεια, όπως είπε, εκτίμησε τη ζωή. «Και πλέον κάθε έξι μήνες κάνω την εξέταση PSA, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι "καθαρός"».