GOSSIP

Η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της! - Διαβάστε το λόγο... (pics)

Η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της! - Διαβάστε το λόγο... (pics)

Το πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ταινία, στην οποία συμμετείχε ήταν καταλυτικός ρόλος στην απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός λόγος.

Η Ντελεβίν εμφανίστηκε πρώτη φορά με το τολμηρό look, με πλατινέ πολύ κοντό μαλλί τον Απρίλιο όταν έπαιρνε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Life a Year», στην οποία υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και έχει μόνον έναν χρόνο ζωής.

ΚΑΡΑ 2

Η Κάρα Ντελεβίν δήλωσε ότι ήθελε επίσης να αξιοποιήσει τη νέα εμφάνισή της ως έναν τρόπο αμφισβήτησης των παραδοσιακών προτύπων ομορφιάς. «Όταν το έκανα ήταν πραγματικά απελευθερωτικό» δήλωσε στο WWD. «Αισθάνθηκα ένα είδος δύναμης ότι δεν χρειάζονται μαλλιά για να είσαι όμορφος κι αυτό ήταν το μήνυμα που πραγματικά ήθελα να διαδώσω».

ΚΑΡΑ 3

Είπε ακόμη ότι εκτός από τα μαλλιά άλλαξε τον τρόπο που ντύνεται και τον τρόπο που προσεγγίζει το στυλ. Η Κάρα Ντελεβίν δεν είναι η μοναδική καλλιτέχνης που επέλεξε τα πολύ κοντά μαλλιά. Η ηθοποιός, Κρίστεν Στιούαρτ και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι έκοψαν πολύ κοντά τα μαλλιά τους πρόσφατα.

ΚΑΡΑ 4

«Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορώ να φορέσω» είπε. «Προτιμώ περισσότερο να φορώ φορέματα, επειδή μπορώ να δω τη θηλυκότητά μου με διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός ότι δεν ξοδεύω χρήματα για τα μαλλιά είναι το αγαπημένο μου κομμάτι», σύμφωνα με το Harper's Bazaar.

Εκείνο που θέλω, είτε συμμετέχω σε ταινίες, είτε εργάζομαι με φιλανθρωπικές οργανώσεις, είτε συμμετέχω στη δημιουργία σειρών ντοκιμαντέρ προσπαθώ να διαδώσω θετικά μηνύματα, είπε τονίζοντας ότι εστιάζει στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών μέσω του έργου της.

ΚΑΡΑ 5

Σχετικές ειδήσεις