GOSSIP

Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το χωρισμό με τη Λασκαράκη: «Αποφασίσαμε ότι…»

Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το χωρισμό με τη Λασκαράκη: «Αποφασίσαμε ότι…»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη στην ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσω ανακοίνωσης.

«Αυτό (σ.σ. η ανακοίνωση) σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε, όμως, από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτόν τον τρόπο, για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Σε αυτήν την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία. Δεν εννοώ τη δική μου. Εγώ, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία αφορά στο παιδί. Για μένα αυτό είναι ύψιστο. Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα βγάζαμε την ανακοίνωση ή θα το κρατούσαμε κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες».

Σχετικές ειδήσεις