GOSSIP

Αυτή και αν είναι είδηση - Και σούπερ μόντελ και... συγγραφέας! (pics)

Αυτή και αν είναι είδηση - Και σούπερ μόντελ και... συγγραφέας! (pics)

Στη διάθεσή των θαυμαστών της το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Καθρέφτης, Καθρέφτης»!

Ετοιμαστείτε να δείτε το όνομα της Κάρα Ντελεβίνι (Cara Delevigne) σ' ένα απροσδόκητο μέρος: τους πάγκους των βιβλιοπωλείων! Κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα της Βρετανίδας σούπερ μόντελ. Με τίτλο «Καθρέφτης, Καθρέφτης», εξερευνά τα θέματα της «σεξουαλικότητας, ταυτότητας, φιλίας και προδοσίας», όπως η ίδια λέει. «Ήθελα να αφηγηθώ μια ιστορία που δίνει στον αναγνώστη μια ρεαλιστική εικόνα των ταραγμένων χρόνων της εφηβείας που μοιάζουν με το εναέριο τραινάκι του λούνα παρκ» γράφει στην εισαγωγή του βιβλίου.

καρα

Η Κάρα περιγράφει την πλοκή σαν μια «ελικοειδή ιστορία ενηλικίωσης» τεσσάρων 16χρονων φίλων, που «προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι και να βρουν τον δρόμο μέσα στο ναρκοπέδιο του σχολείου και των σχέσεων. Έως ότου, μια μέρα, όλα αλλάζουν». Το σούπερ μόντελ – τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί μπροστά στον κινηματογραφικό φακό σε ταινίες όπως «Suicide Squad» και «Paper Towns» – εξομολογείται ότι «η σύνθεση αυτού του μυθιστορήματος» ήταν μια διαδικασία που άλλαξε τη ζωή της και κάτι «το οποίο κρατάω πραγματικά κοντά στην καρδιά μου».

καρα

«Πάνω απ' όλα, με αυτό το μυθιστόρημα θέλω να πω στους αναγνώστες μου ότι είναι OK αν δεν ξέρεις ακόμα ποιος είσαι. Όσο μαθαίνεις τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο, κι ακολουθείς αυτό που λέει η καρδιά σου, τα πάντα θα είναι OK» τονίζει. Δηλώνει, επίσης, στο «Page Six» ότι θέλει να ξεκινήσει μια εικονική λέσχη βιβλίου «γιατί θέλω να κουβεντιάζουμε γι' αυτή την περίοδο της ζωής μας, την ανακάλυψη του εαυτού μας, τη φιλία, τον πόνο, τον θρίαμβο!! Το να είσαι έφηβος!! Τις εμπειρίες που ΣΕ διαμορφώνουν!»