GOSSIP

Αυτός είναι ο «πιο σέξι άνδρας του κόσμου»! (pic)

Αυτός είναι ο «πιο σέξι άνδρας του κόσμου»! (pic)

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της κάντρι και κριτής στο τηλεοπτικό σόου Voice στις ΗΠΑ, Μπλέικ Σέλτον, στέφθηκε «πιο σέξι άνδρας του κόσμου» από το περιοδικό People.

«Έχετε απόλυτο δίκιο, είμαι ο κ. Σέξι! Ήμουν άσχημος σε όλη μου τη ζωή, οπότε αν μπορώ να είμαι σέξι για έναν χρόνο, δεν έχω καμία αντίρρηση!» ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε ο συνήθως χαμηλών τόνων καλλιτέχνης. Αν και φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τον «τίτλο» που του απονεμήθηκε, φάνηκε να το διασκεδάζει και δήλωσε ότι τον «τιμά» η επιλογή του περιοδικού.

«Μάλλον σας τελείωσαν οι διασημότητες», αστειεύτηκε. Δεν έκρυψε επίσης ότι ανυπομονεί να «προκαλέσει» τον Άνταμ Λέβιν, τον τραγουδιστή των Maroon 5 που μετέχει επίσης στο Voice και είχε ανακηρυχθεί και εκείνος «ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου» πριν από τέσσερα χρόνια. «Δεν θα το χειριστώ όπως έκανε ο Χιου Τζάκμαν ή κάποιος από τους άλλους τύπους που το αντιμετώπισαν με ταπεινότητα. Ο κόσμος θα με μισήσει για αυτό», πρόσθεσε.

Ο Σέλτον είπε στο περιοδικό ότι η σύντροφός του, η τραγουδίστρια της ποπ Γκουέν Στέφανι, ήταν εκείνη που τον ενθάρρυνε να δεχτεί τον «τίτλο». Ο Μπλέικ Σέλτον κατάγεται από την Οκλαχόμα και η καριέρα του απογειώθηκε μετά το 2011, όταν δέχτηκε να γίνει ένας από τους τέσσερις κριτές στον διαγωνισμό ταλέντων The Voice που παρουσιάζει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, το Texoma Shore, κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα. Στο παρελθόν, τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα» έχουν κερδίσει μεταξύ άλλων ο Μπραντ Πιτ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Τζόνι Ντεπ, ο Χάρισον Φορντ, ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πηγή φωτογραφιών: AP

Σχετικές ειδήσεις