GOSSIP

Πασίγνωστος ηθοποιός ίδρυσε τη δική του εταιρεία παραγωγής (pics)

Πασίγνωστος ηθοποιός ίδρυσε τη δική του εταιρεία παραγωγής (pics)

Παρά το γεγονός ότι από τον Αύγουστο έως τον Απρίλιο βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

Πρόκειται για τον Ιταλο-Καναδό ηθοποιό, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Grey's Anatomy», Τζάκομο Τζανιότι, ο οποίος βρέθηκε στο Μιλάνο για την επίδειξη μόδας της ανδρικής συλλογής Emporio Armani /Φθινόπωρο 2018. Ο γεννημένος στη Ρώμη ηθοποιός δήλωσε στο περιθώριο της επίδειξης μόδας ότι ίδρυσε την εταιρεία πριν από τρία χρόνια και ότι αυτό το διάστημα προωθεί την πρώτη του ταινία, με τίτλο «Acquainted» στην οποία έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. «Είναι μία ιστορία αγάπης, προδοσίας, μία ιστορία για τη δυσκολία οικοδόμησης μίας επιτυχημένης σχέσης» ανέφερε ο Τζανιότι, σύμφωνα με το WWD.

ηθοποιοσ

Ο ηθοποιός, ο οποίος μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά εντάχθηκε στην αμερικανική δραματική ιατρική σειρά στον 11ο κύκλο, στον ρόλο του χειρουργού Άντριου Ντε Λούκα. Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι προσκάλεσε στο σόου του για τη σειρά Emporio Armani, που είναι πιο σπορ, αθλητές, όπως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Άλισον Μπέκερ, ο Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Γκαμπριέλε Ντέτι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Τζουζέπε Βιτσίνο και ο Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, Ματέο Λόντο.

ΣΕΙΡΑ