GOSSIP

Η Ελληνίδα ηθοποιός που εξυμνεί τον Σωτήρη Τσιόδρα στο Instagram (Photos)

Η Ελληνίδα ηθοποιός που εξυμνεί τον Σωτήρη Τσιόδρα στο Instagram (Photos)

Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε κάθε μέρα στις έξι το απόγευμα στη μικρή οθόνη. Ο Σωτήρης Τσιόδρας εργάζεται νυχθημερόν για όλους εμάς και κάθε απόγευμα δίνει ραντεβού μαζί μας για να μας πει τα... νεότερη σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Όπως όλοι μας έτσι και αρκετά δημόσια πρόσωπα εκφράζουν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο του αφού είναι εκείνος που με σταθερή φωνή, χωρίς καμία διάθεση να σπείρει τον τρόμο και τον πανικό, ενημερώνει καθημερινά το πανελλήνιο για τον αόρατο εχθρό.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έχουν εκφράσει δημόσια την ανάγκη τους να τον ακούν και να περιμένουν τα νέα τους δίχως καμία διάθεση κακεντρέχειας είναι η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η ίδια μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε λόγο για έναν «κορυφαίο γιατρό».


«Η Καρδιολόγος μου η κ.Γκουντή μου είπε οτι μόνο ευγνωμοσύνη και απόλυτο respect πρέπει να νιώθουμε γι αυτόν τον Κορυφαίο Γιατρό ..το διαδίδω γιατι η η κακεντρέχεια ευδοκιμει στον τόπο αυτό απο παλαιοτάτων χρόνων», έγραψε η ίδια, που σπάνια κάνει δημοσιεύσεις που δεν αφορούν στη δουλειά της.

Δείτε στη παρακάτω gallery που ακολουθεί την ανάρτησή της για τον Σωτήρη Τσιόδρα και πώς «έκλεισε» τα στόματα εκείνων που ενδεχομένως τον επικρίνουν.

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ