GOSSIP

Γαρμπή- Σχοινάς: Μαζί στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια! (video)

Γαρμπή- Σχοινάς: Μαζί στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια! (video)

Μετά τα υπέροχα live που έκαναν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, αποφάσισαν, την επόμενη σεζόν, να εμφανιστούν μαζί στη σκηνή.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί μουσικά την ίδια πίστα. Τόσο η Καίτη Γαρμπή όσο και ο Διονύσης Σχοινάς δείχνουν αποφασισμένοι να αφοσιωθούν στο συγκεκριμένο project.


Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι και από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, έχουν να εμφανιστούν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί από το 1995.


Όχι βέβαια πως στο σπίτι τους η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς δεν τραγουδούν μαζί. Άλλωστε, μας θύμησαν πόσο ταιριάζουν μουσικά μέσα από τα live που έκαναν στο instagram όσο καιρό διήρκησε η καραντίνα. Κλεισμένοι στο σπίτι τους, ο Διονύσης έπαιρνε την κιθάρα και εκείνη το μικρόφωνο και χάριζαν μοναδικές ερμηνείες στους διαδικτυακούς τους φίλους.


Να θυμίσουμε ότι η Καίτη και ο Διονύσης πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν τα 23 χρόνια του γάμου τους, με τον γνωστό τραγουδοποιό να στέλνει στην αγαπημένη 23 κατακόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για κάθε χρόνο ευτυχίας κοντά της.


Δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για αυτή την πολυαναμενόμενη συνεργασία.

Πηγή: Gossip-tv.gr