GOSSIP

Πόσα χρήματα ζητούν η Meghan Markle και ο Harry για να μιλήσουν δημόσια;

Πόσα χρήματα ζητούν η Meghan Markle και ο Harry για να μιλήσουν δημόσια;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δε θα αντιμετωπίσουν ποτέ τους οικονομικό πρόβλημα.

Μπορεί η Meghan Markle και ο Harry να μας απασχόλησαν αρκετά με το Megxit και όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους με τη βασιλική οικογένεια αλλά εδώ είμαστε για να μιλήσουμε με νούμερα. Και εννοούμε χρήματα.

Πόσα χρήματα νομίζεις πως ζητούν οι δυο τους για να δώσουν μια ομιλία;

Όπως ήδη γνωρίζουμε ένα κορυφαίο πρακτορείο που συνεργάζεται με σπουδαίες προσωπικότητες τις οποίες και μισθώνει για να δίνουν ομιλίες, έχει ήδη προσλάβει τον Harry και την Meghan Markle.

Στο πρακτορείο Harry Walker, τις υπηρεσίες τους προσφέρουν άτομα όπως ο Barack και η Michelle Obama, η Hillary και ο Bill Clinton αλλά και η Oprah Winfrey.

Το συμβόλαιο με τους royals υπογράφτηκε την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με το περιοδικό Town and Country, ξέρουμε πια και τα χρήματα που θα λαμβάνει ο πρίγκιπας και η πάλαι ποτέ ηθοποιός για κάθε τους εμφάνιση.

Ένα εκατομμύριο δολάρια παρακαλώ για κάθε ομιλία και με ατζέντα που θα έχουν προδιαγράψει.

Harry και Meghan ναι μεν θα δίνουν ομιλίες αλλά θα συζητούν μόνο για ό,τι αφορά τη ζωή τους:

«Κοινωνικά ζητήματα, ισότητα των φύλων, φυλετικές διακρίσεις, ψυχική υγεία αλλά και το περιβάλλον θα είναι θέματα που θα συζητούν», τονίζει πηγή του βρετανικού tabloid για να συμπληρώσει πως όλα αυτά τα ζητήματα θα αφορούν και τον φιλανθρωπικό οργανισμό Archewell, που σύστησε το ζευγάρι μετά το ναυάγιο του Sussex Royal Foundation.