PHOTOS

GOSSIP

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έστειλε «6» και πήγε βόλτα με το σκύλο της!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έστειλε «6» και πήγε βόλτα με το σκύλο της!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου περνάει εποικοδομητικά το χρόνο της στο lockdown με την καλύτερη συντροφιά!

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλοντας να διατηρήσει την ψυχολογία της ακμαιότατη, ξεκίνησε τις βόλτες της παρέα με τον τετράποδο φίλο της.

Έτσι, η τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρακινώντας τους θαυμαστές της να παραμείνουν αισιόδοξοι, γράφοντας από κάτω: «Stay positive».

Διατηρεί καθημερινή επαφή με τους ακόλουθούς της και γι' αυτό τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν πολλά και υποστηρικτικά. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διατηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορονοϊού, φόρεσε τη μαύρη μάσκα της και βγήκε για περπάτημα με τον καλύτερό της φίλο, τον σκύλο της, σε παραλιακό δρόμο απολαμβάνοντας τη βόλτα της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο του πενταγράμμου, ωστόσο προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί όπως παραδέχθηκε και σε πρόσφατη συνέντευξή της ντρέπεται να μιλάει γι’ αυτή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ντρέπομαι λίγο να μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά δεν τα κρύβω. Είμαι πολύ καλά! «Όλα με μέτρο και όλα χρειάζονται. Εννοείται και θα ζηλέψω αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα τη δεχτώ, θα κολακευτώ, μέχρι εκεί που είναι η κολακεία. Μετά δεν το δέχομαι ούτε και το δίνω».

Εδώ και περίπου ένα χρόνο η όμορφη τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον γνωστό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, και δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Δείτε τη φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου σε βόλτα με τον τετράποδο φίλο της!