GOSSIP

Διονύσης Σχοινάς: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Διονύσης Σχοινάς: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Διονύσης Σχοινάς: Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά σχετικά με την ένοπλη ληστεία αλλά και για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή μετά από 23 χρόνια γάμου

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής το βράδυ της Τετάρτης (11/11).

Ο Διονύσης Σχοινάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε η οικογένειά του μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του πριν μερικούς μήνες, τονίζοντας πως δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν έγινε η ληστεία νόμιζα ότι με ευνούχισαν. Δεν ήξερα τι θα συμβεί τα επόμενα λεπτά. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα «κόβουν»… Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά».

«Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή μετά από 23 χρόνια γάμου. «Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεοπτικά την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή ούτε τότε. Είχα το δαχτυλίδι εδώ, ούτε ο πατέρας μου το ήξερε, ούτε ο αδελφός μου το ήξερε, δεν το ήξερε κανένας», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής. Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέο «χαστούκι» Τραμπ σε Ερντογάν - Στο παγκόσμιο περιθώριο ο διαταραγμένος Σουλτάνος