GOSSIP

Οι cozy φωτογραφίες της Όλγας Φαρμάκη που ζηλέψαμε!

Οι cozy φωτογραφίες της Όλγας Φαρμάκη που ζηλέψαμε!

Δυο φωτογραφίες μοιράστηκε στα social media η Όλγα Φαρμάκη με τους θαυμαστές της και πραγματικά την ζηλέψαμε!

Το γνωστό μοντέλο που διατηρεί καθημερινά στενή επαφή με τους θαυμαστές της, μοιράστηκε τη φωτογραφία και δείχνει πως περνάει στο lockdown.

H τρυφερή φωτογραφία έγραφε από κάτω: «Cozy» και φυσικά αναφέρεται στον μουντό καιρό που έχει η Αθήνα. Μύρισε χειμώνας για την Όλγα Φαρμάκη.

Να σας θυμίσουμε ότι η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί δεσμό με τον Σταύρο Μαντόπουλο, όπου Μετά την ευχάριστη είδηση ότι ο πελαργός σε λίγους μήνες θα χτυπήσει την πόρτα τους, ήδη κατέστρωσαν και τα σχέδιά τους για τον γάμο τους που θα συνδυάσουν με τη βάφτιση το πρώτου τους παιδιού.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα απολαμβάνει την ευτυχία του χωρίς φανφάρες και άσκοπη προβολή. Είναι κοινή τους απόφαση να προστατεύουν όσο γίνεται τη σχέση τους και να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους µε απλότητα και ηρεμία. Πλέον ατενίζουν μαζί το μέλλον και φυσικά περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του μωρού τους που θα αποτελέσει και την απόλυτη επισφράγιση του έρωτά τους.

Η Όλγα Φαρμάκη δεν φαίνεται να έχει πάρει αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη της και παραμένει μια κούκλα με αψεγάδιαστο κορμί, παρά την μικρή φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες ήταν πολλά και οι θαυμαστές της βρέθηκαν για λίγο στο ίδιο mood με το γνωστό μοντέλο!

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Όλγα Φαρμάκη στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, διανύοντας μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της!