GOSSIP

Matrix 4: Ο ασυνήθιστος τρόπος που έγιναν οι οντισιόν λόγω COVID

Matrix 4: Ο ασυνήθιστος τρόπος που έγιναν οι οντισιόν λόγω COVID

Το περιμέναμε ότι θα υπάρξουν αλλαγές με την πανδημία.

Το Matrix 4 είναι γεγονός ότι θα συμβεί. Με τόσα χρόνια να έχουν περάσει από τις πρώτες ταινίες του δίδυμου Wachowski, έχει δημιουργηθεί μία αγωνία και μία ανυπομονησία για να δούμε τι ακριβώς έχει η Lana στο μυαλό της για τη συνέχεια της ιστορίας. Ωστόσο, το ατυχές της υπόθεσης είναι ότι τα γυρίσματα συνέπεσαν με την άφιξη του COVID.

Η πανδημία πήγε πίσω πολλές ταινίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δυναμική που τις συνοδεύει. Πολλές μπήκαν σε αναμονή για την προβολή τους στους κινηματογράφους. Άλλες δεν είχαν προλάβει καν να αρχίσουν γυρίσματα πριν το πρώτο κύμα. Aκόμα, δε, και όταν άρχισαν δειλά-δειλά να ξαναμπαίνουν στο πρόγραμμα του shooting, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Πέρα από τις μάσκες που πρέπει να φοράνε οι ηθοποιοί στα διαλείμματα, άλλαξαν μέχρι και οι οντισιόν.

Ο Action Bronson -ράπερ, σεφ, παρουσιαστής- ήθελε να συμμετέχει στην ταινία και δοκίμασε την τύχη του δηλώνοντας το παρών στις οντισιόν. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο NME και μέσα σε αυτήν αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάστηκε για τη συνέχεια του franchise.

«Σίγουρα δεν πήρα τον ρόλο. Θα το ήξερα, θα έπαιζα σε αυτό. Θα ήμουν σε έναν ιμάντα να κρέμομαι σε σύρμα πάνω από μία γέφυρα ή κάτι τέτοιο. Σίγουρα το διάβασα, όμως, αλλά ήταν περίεργο. Ήταν κατά τη διάρκεια του COVID και η ανάγνωση ήταν μέσω τηλεφώνου. Ήταν απλώς μία περίεργη κατάσταση. Είμαι καλύτερος από κοντά, πρέπει να σας γοητεύσω. Πρέπει να δείτε όλα όσα κάνω. Δεν είναι καλό να δείτε απλώς μία μικρή γεύση από το τηλέφωνο», είπε όταν ερωτήθηκε σχετικά με το αν έχει πάρει κάποιο ρόλο στο Matrix 4.