Photos

GOSSIP

Το αισιόδοξο μήνυμα της Κελεκίδου για την καραντίνα!

Το αισιόδοξο μήνυμα της Κελεκίδου για την καραντίνα!

Η Κέλλυ Κελεκίδου με αφορμή την ανακοίνωση για την παράταση της καραντίνας, έστειλε το δικό της μήνυμα!

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρθηκε στην δύναμη του συναισθήματος που έχει το χαμόγελο! Η δημοφιλής τραγουδίστρια με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που χαμογελάει και θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας!

Η Κέλλυ Κελεκίδου επικοινωνεί καθημερινά με τους θαυμαστές της και με τα άτομα που την αγαπούν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκείνη και η οικογένεια της μένουν σπίτι και προστατεύονται από την πανδημία.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην κατάσταση του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τους τελευταίους μήνες και με την φωτογραφία της πέρασε το δικό της μήνυμα, γράφοντας: Το γέλιο κρύβει πολλά :Φόβο, Πόνο ,Δάκρυ..... Αλλά φανερώνει μόνο ένα: Τη Δύναμη. Ας βάλουμε το χαμόγελο στην ζωή μας... Στεκόμαστε δυνατοί!!!».

Οι απαντήσεις που έλαβε στα σχόλια ήταν πολλά, όπως πολλοί ήταν κι εκείνοι που ταυτίστηκαν με την τραγουδίστρια! Η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους, μένουν μόνιμα στην Ελλάδα τα τρία περίπου τελευταία χρόνια, έχοντας μετακομίσει από την Αυστραλία! Πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι της για να δώσει μια πιο ευδιάθετη νότα στις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Δείτε την φωτογραφία της Κέλλυς Κελεκίδου με το αισιόδοξο μήνυμα που πέρασε στους θαυμαστές της!