Photos

GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά και τα σχόλια στο Instagram!

Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά και τα σχόλια στο Instagram!

H Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media και οι θαυμαστές της έπαθαν… πλάκα!

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να έχει αλλάξει εντελώς κούρεμα και look στο μαλλί παραμένοντας ξανθιά!

Μόλις οι παίκτες της αντίκρισαν την τεράστια αυτή αλλαγή έσπευσαν να την ρωτήσουν αν όντως η αλλαγή είναι αληθινή ή αν πρόκειται για περούκα! Φυσικά η Ιωάννα Τούνη λίγο μετά απάντησε πως πρόκειται για περούκα και για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, διαψεύδοντας την μόνιμη αλλαγή στο κεφάλι της!

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας έγραψε στην εν λόγω φωτογραφία: «Περιμένω σχόλια για το look σε 3, 2, 1 (εγώ είμαι ακόμη σε ένα μικρό ΣΟΚ). Σας γράφω αναλυτικά όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα για το τέλειο μακιγιάζ».

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις μεγαλύτερες influencer στη χώρα μας και επικοινωνεί κάθε μέρα με τους χιλιάδες ακόλουθούς της και πολλές φορές παίζουν τέτοια παιχνίδια μεταξύ τους!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ιωάννα Τούνη ενδέχεται να την δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor του ΣΚΑΪ και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, η παρουσία της θα είναι άκρως εκρηκτική στο παιχνίδι. Το μοντέλο έγινε γνωστό από το πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” κατακτώντας την δεύτερη θέση και πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας αλλά από την θέση του επιχειρηματία, διαθέτοντας με την κολλητή της φίλη, εταιρία με ρούχα και γυαλιά ηλίου στη Θεσσαλονίκη!

Δείτε την φωτογραφία της Ιωάννας!