GOSSIP

Ευγενία Δημητροπούλου: «Προτιμώ να κλείνω τους κύκλους στην ώρα τους»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Προτιμώ να κλείνω τους κύκλους στην ώρα τους»

Η Ευγενία Δημητροπούλου υποδύεται την Λήδα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξη της μίλησε για τον δικό της… ήλιο, για το αν της έχει συμβεί να έχει αφήσει εκκρεμότητες με το παρελθόν και αν υπάρχει ο φόβος της πανδημίας στα γυρίσματα.

Ποιος είναι ο δικός σας… Ήλιος;

«Οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν. Που αγαπούν το φως και τα σκοτάδια μου και είναι εκεί πάντα».

Σας έχει συμβεί στη ζωή σας να έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν; Πώς το διαχειριστήκατε; Επιστρέψατε και τις αντιμετωπίσατε ή τις αφήσατε πίσω σας; Αν δηλαδή έχουμε αφήσει έναν κύκλο ανοιχτό, πρέπει να τον κλείνουμε ή να τον αφήνουμε εκεί που βρίσκεται;

«Προτιμώ να κλείνω τους κύκλους στην ώρα τους. Θεωρώ πως για κάποιον λόγο δεν ολοκληρώνονται όπως ενδεχομένως πιστεύαμε. Επειδή, όταν απομακρυνόμαστε, στο μυαλό και στην καρδιά σαν να ξεθωριάζουν τα άσχημα και να μένουν τα καλά, νομίζω πως τα πισωγυρίσματα είναι επώδυνα».

Τα γυρίσματα σε καιρό κορονοϊού είναι «αποστειρωμένα»; Οι ηθοποιοί μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα ή στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει ο φόβος της πανδημίας;

«Ζούμε μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη κατάσταση και καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα είναι περίεργο. Κάνουμε συχνά τεστ, λαμβάνουμε μέτρα, αλλά ευχόμαστε να παρέλθει σύντομα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. Γιατί το επάγγελμά μας είναι συνυφασμένο με την επαφή», είπε στο Τηλέραμα.