GOSSIP

Γουίλι Γκάρσον: Η συγκινητική ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον θάνατο του

Γουίλι Γκάρσον και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Πώς τον αποχαιρέτησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
ASSOCIATED PRESS

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλησε να αποχαιρετίσει τον φίλο και συνάδελφό της Γουίλι Γκάρσον.

Ο Γκάρσον άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Σεπτεμβρίου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από ρόλο του στο «Sex and the City», σειρά στην οποία υποδύονταν τον Στάνφορντ Μπλατς, πιστό φίλο της Κάρι Μπράντσο.

«Είναι αβάσταχτο. Μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Της σπουδαιότητας της απώλειας μίας φιλίας πάνω από 30 ετών», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον Γουίλι Γκάρσον.

«Μια πραγματική φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, μία κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα, αμοιβαία αφοσίωση στον ρόλο του γονιού και όλη τη θλίψη και τη χαρά που συνοδεύουν θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβο, οργή και χρόνια στα πλατό (ιδιαίτερα στο διαμέρισμα της Κάρι) και τα γέλια αργά τη νύχτα, τόσο ως Στάνφορντ και Κάρι όσο και ως Γουίλι και SJ», πρόσθεσε.

«Γουίλι, θα μου λείψουν τα πάντα για σένα. Ξαναπαίζω τις τελευταίες στιγμές μαζί μας. Θα διαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες ημέρες σου και θα γράψω τα τελευταία τηλεφωνήματά μας. Η απουσία σου είναι ένα κενό που θα γεμίσει με όλες αυτές τις αναμνήσεις και όλες εκείνες που δεν έχουν έρθει ακόμη στην επιφάνεια», ανέφερε ακόμη στην ανάρτηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Ανοίγουν τα στόματα μετά τη διπλή τραγωδία – Το μήνυμα των γονιών της Ντόρας

Φρεγάτες: Ραγδαίες εξελίξεις! Κοντά σε συμφωνία - «πακέτο» με Γαλλία για Belh@rra και GoWind

Μποτώνης στο Newsbomb.gr για Λεβέντη: Κορονοϊός και ζάχαρο τον οδήγησαν στη ΜΕΘ