GOSSIP

Adele: Γκάφα Αυστραλού παρουσιαστή «χάλασε» αποκλειστική συνέντευξη με την τραγουδίστρια

Adele
Θα ήταν μια συνέντευξη σημαντική για τον παρουσιαστή ο οποίος συμπαρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Weekend Sunrise
Instagram

Η γκάφα στην οποία υπέπεσε ο Matt Doran, παρουσιαστής εκπομπής στην Αυστραλία, είχε ως αποτέλεσμα να «χαλάσει» αποκλειστική συνέντευξη με την Adele.

Ο Matt Doran - από το Channel 7 - πέταξε από το Σίδνεϊ στο Λονδίνο στις 4 Νοεμβρίου για να συναντήσει την Adele για τη μοναδική της συνέντευξη στην Αυστραλία για το νέο της άλμπουμ, 30. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Doran παραδέχθηκε ότι δεν έχει ακούσει το νέο της άλμπουμ, με αποτέλεσμα η Sony να αποσύρει το βίντεο της συνέντευξης.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι είχε χάσει το email με ένα αντίγραφο προεπισκόπησης των τραγουδιών. «Ήταν παράβλεψη, αλλά όχι εσκεμμένο σνομπάρισμα», είπε στην εφημερίδα The Australian. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό email που έχω χάσει ποτέ», δήλωσε σύμφωνα με το BBC.

Θα ήταν μια συνέντευξη πολύ σημαντική για τον Doran, ο οποίος συμπαρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Weekend Sunrise.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν από σήμερα οι ανεμβολίαστοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Σοβαρό τροχαίο στα Σπάτα - Πέντε τραυματίες

Μητσοτάκης: Επίδομα 900 ευρώ σε υγειονομικούς, κοινωνικό μέρισμα σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑμεΑ