GOSSIP

Μάγδα Τσαγγάνη: «Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς με χειροπέδες, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Βέγγου»

Μάγδα Τσαγγάνη: «Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς με χειροπέδες, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Βέγγου»
«Αν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.
Glomex

«Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη το μεσημέρι του Σαββάτου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεόραση του Open. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους προφυλακισμένους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στη σειρά «Σαββατογεννημένες».

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Αν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

H ίδια αναφέρθηκε και στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σαββατογεννημένες» όπου παραδέχτηκε ότι έδωσαν άλλη τροπή στην καλλιτεχνική της πορεία και την έκαναν να «πάρει το αίμα της πίσω».

«Μετά τις “Σαββατογεννημένες” πήρα το αίμα μου πίσω, υπήρχαν επιχειρηματίες που μου έλεγαν ότι δεν έχουν θέση για μένα στον θίασό τους. Μετά, τους έλεγα ότι δεν θέλω εγώ! Βεβαίως χτυπάει το τηλέφωνο τώρα, αλλά δεν θέλω. Φοβάμαι ότι θα ξαναβγάλω καρκίνο από το άγχος», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Φιλιππίδης: «Πρέπει οι καταγγελίες να γίνονται σε συγκεκριμένο χρόνο», είπε ο συνήγορός του