GOSSIP

Η Φουρέιρα βάζει νέες προτεραιότητες: Θέλει να αποκτήσει παιδί και όχι να παντρευτεί

Η Φουρέιρα βάζει νέες προτεραιότητες: Θέλει να αποκτήσει παιδί και όχι να παντρευτεί
Προτεραιότητα της τραγουδίστριας να αποκτήσει παιδί και όχι να παντρευτεί με τον Αλμπέρτο Μποτία
Instagram @foureira

Η Φουρέιρα έχει νέες προτεραιότητες στη ζωή της. Στόχος της είναι να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και όχι να παντρευτεί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για την επαγγελματική της καριέρα αλλά αυτή τη φορά και για την προσωπική τη ζωή.

Η ίδια επέμενε πάντα πως ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν ήταν μέσα στα σχέδιά της και έβαζε ως προτεραιότητά της μέχρι πρόσφατα την εδραίωσή της ως performer στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από ότι φαίνεται μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» τα σχέδια της τραγουδίστριας έχουν πλέον αλλάξει. Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο μοιράζουν τον χρόνο τους ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειά τους που τους κρατάει συχνά χωριστά. Μπορεί ο γάμος να μην είναι στις προτεραιότητες της όμως η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί έχει αρχίσει να γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

«Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά στην προσωπική μου ζωή είναι ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και στα πιστεύω του. Η προτεραιότητά μου είναι η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος» είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που θα σχολιαστεί αρκετά τις επόμενες ημέρες.