GOSSIP

Κωνσταντίνα: Η αποκάλυψη για τα επεισοδιακά βιντεοκλίπ με τον Καρρά και την πτώση από την καμήλα

Κωνσταντίνα
Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε άγνωστα επεισόδια από βιντεοκλίπ που έχει γυρίσει στο παρελθόν
Instagram

Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε άγνωστα επεισόδια από βιντεοκλίπ που έχει γυρίσει στο παρελθόν

Ιστορίες από το παρελθόν θυμήθηκε η Κωνσταντίνα η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε άγνωστα επεισόδια από γυρίσματα βιντεοκλίπ με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Σούλη για δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Δηλητήριο» και το «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο».

«Το Δηλητήριο ξεχώρισε γιατί είχε μια ιδιαιτερότητα και στην ενορχήστρωση αλλά και στο ντουέτο με τον πολύ αγαπημένο μου, Βασίλη Καρρά, όπου έδεσαν οι φωνές μας. Μαζευτήκαμε στο στούντιο με το ουίσκι μας, την παρέα, τον Φοίβο και βγήκε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το κλίμα ήταν καταπληκτικό» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά.

«Αλλά και το βιντεοκλίπ που κάναμε ήταν επεισοδιακό! Με την έννοια του ότι όλα αυτά τα φορέματα που φορούσα και ήταν πέντε μέτρα πίσω μου για να ανεβαίνω κάτι σκάλες, με τραβούσαν από ψηλά και ήμασταν με τον Βασίλη να περπατάμε χωρίς να βρισκόμαστε ποτέ. Γιατί αυτό ήταν το θέμα του βιντεοκλίπ, να μη βρισκόμαστε ποτέ» θυμήθηκε η τραγουδίστρια.

Το ίδιο - ίσως και πιο - επεισοδιακό ήταν το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο» που έγινε με τον Νίκο Σούλη στο Κάιρο προκειμένου να υπάρχουν πλάνα από τον Νείλο και τις πυραμίδες.

«Πήγαμε στις πυραμίδες και έπρεπε να περιμένουμε να ξημερώσει για να στηθεί το μπαλέτο μπροστά στις πυραμίδες. Εγώ όμως όλο το βράδυ που περίμενα ήμουν Κλεοπάτρα ώσπου να χαράξει για να κάνουμε το βιντεοκλίπ και άρα δεν κοιμηθήκαμε. Ανέβηκα εγώ στην καμήλα, ανέβηκε και ο Νίκος Σούλης… Εγώ δεν έπεσα, ο Νίκος έπεσε και τον τρέχαμε» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα.