GOSSIP

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν στην Τζόρτζια – Ο γάμος «χλιδή»

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν στην Τζόρτζια – Ο γάμος «χλιδή»
Παντρεύτηκαν Jennifer Lopez και Ben Affleck
Twitter

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου Jennifer Lopez και Ben Affleck. Οι λεπτομέρειες του γάμου που όλοι περιμέναμε.

Σε μια τελετή που κόβει την ανάσα η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έγιναν ξανά ένα! Το ζεύγος που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε μαζί, παντρεύτηκε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ σε ένα κτήμα 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η νύφη ντυμένη με ένα λευκό κομψό νυφικό του οίκου Ralph Lauren και ο γαμπρός την περίμενε με ένα ασπρόμαυρο σμόκιν.

Δίπλα τους φυσικά στενά πρόσωπα, συγγενείς και τα παιδιά τους από τους προηγούμενους γάμους: τα δίδυμα της Jennifer Lopez, Emme και Max που τα έκανε μαζί με τον Marc Antony και από την άλλη τα παιδιά του Ben Affleck, που ήταβ από τον γάμο του με την Jennifer Garner, η Βιολέτα, η Σεραφίνα και ο Σαμ.

Οι «Μπένιφερ» επανασυνδέθηκαν μετά από 20 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι τότε έβγαινε και είχε αρραβωνιαστεί και ήθελε να παντρευτεί, όμως ακύρωσαν το 2003 τον γάμο τους εξαιτίας της υπερβολικής προσοχής των ΜΜΕ.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι απόντες

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζεύγος έφτασε στο κτήμα με ιδιωτικό τζετ.

Στην σκηνή της τελετής εθεάθησαν ο Ματ Ντέιμον με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, ο σκηνοθέτης Kevin Smith και ο ηθοποιός Jason Mewes. Στο πάρτι παρευρίσκονται ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζέιν Φόντα, η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Τζίμι Κίμελ.

Από τον γάμο απουσίαζε ο αδερφός του Αφλεκ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα χάσει τον γάμο λόγω γονικών υποχρεώσεων.

Από την τελετή έλειπε επίσης η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία παραμένει στενή φίλη του, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω εμποδίων στον προγραμματισμό καθώς γύριζε στο Τέξας.

Μετά τη γαμήλια τελετή, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez περπάτησαν με τους καλεσμένους τους προς το Oyster House του κτήματος, όπου θα γίνει η γαμήλια δεξίωση.

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αρκετά αυστηρά. Μεγάλες πύλες ασφαλείας εγκαταστάθηκαν πριν αρκετές εβδομάδες, περίπου 4 μιλίων. Το Σάββατο ανέλαβε δράση περιπολικό, όπου οι αστυνομικοί έδιναν βραχίονες σε όσους ήταν καλεσμένοι, τους οποίους πρώτα έλεγχαν και μετά άφηναν να μπουν.

Τα αεροσκάφη χαμηλών πτήσεων, όπως τα drones και τα ελικόπτερα, έχουν προειδοποιηθεί να μην πετούν σε ακτίνα τριών μιλίων από τον τόπο διεξαγωγής λόγω της μεγάλης επίδειξης πυροτεχνημάτων που αναμένεται να κλείσει το βράδυ.

Τέλος, το ποτάμι το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία του Affleck περιπολείται από σκάφη ασφαλείας.