GOSSIP

Τζένιφερ Λόρενς: Εντυπωσίασε στη πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα – Σε έξοδο με τον σύζυγό της

Τζένιφερ Λόρενς: Εντυπωσίασε στη πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα – Σε έξοδο με τον σύζυγό της
Η Τζένιφερ Λόρενς.
twitter

Έξι μήνες μετά τον τοκετό η νέα μαμά εμφανίστηκε με τον σύζυγό της στο εστιατόριο Strip House στη Νέα Υόρκη.

Η Τζένιφερ Λόρενς γέννησε πριν έξι μήνες το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney. Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το μωράκι της σε κλινική του Λος Άντζελες αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το φύλο του παιδιού και το όνομά του.

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε μιλήσει για την εμπειρία της εγκυμοσύνης της αλλά και τον γάμο της με τον Maroney. Όπως είχε πει, η μητρότητα την έκανε να σκεφτεί ότι είναι πολύ σημαντικό να θέσει όρια στην προσωπική της ζωή: "Ήμουν σε ένα δείπνο και κάποιος μου είπε 'περιμένεις παιδί'. Δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό΄. Αλλά κάθε ένστικτο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή από τις υπόλοιπες ζωές όσο περισσότερο μπορώ”, είχε πει στο Vanity Fair εξηγώντας πως "δεν θέλω κανείς να νιώθει ότι είναι καλοδεχούμενος στη ζωή τους. Και νομίζω ότι αυτό ξεκινάει με το να μην τα συμπεριλαμβάνομαι σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου”.

Η Lawrence δεν ένιωθε άνετα να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, εξηγώντας πως "έχω πολύ καιρό να μιλήσω στον κόσμο. Και επιστρέφω τώρα που έχω όλα αυτά στη ζωή μου που θέλω να προστατεύσω. Είμαι αγχωμένη για σένα, για μένα, γαι τους αναγνώστες”.

Έξι μήνες μετά τον τοκετό η νέα μαμά εμφανίστηκε με τον σύζυγό της στο εστιατόριο Strip House στη Νέα Υόρκη.

Η 32χρονη σταρ της ταινίας «Hunger Games», φορούσε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του παιδιού της προτίμησε μια πιο κάζουαλ εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, τζιν παντελόνι, μπλε παπούτσια Vans και ένα ασημί ρολόι.

Η ηθοποιός με τον συζυγό της.twitter

Το ζευγάρι, παντρεύτηκε το 2019 και οι πρώτη εμφάνιση της Λόρενς σε ενδιαφέρουσα ήταν στις 8 του περασμένου Σεπτέμβρη σε φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά η DailyMail.com.