GOSSIP

Ιωάννα Μπέλλα για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανένα»

Ιωάννα Μπέλλα για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανένα»
Instagram: bella_ioanna

Ιωάννα Μπέλλα: Το μοντέλο που γνωρίσαμε πριν χρόνια στο GNTM, μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και για την καριέρα της 

Μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες είναι πλέον η Ιωάννα Μπέλλα μετακόμισε πλέον μόνιμα στο Λος Αντζελες.

Το μοντέλο μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών για την απόφασή της τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αυτό ήταν το όνειρό της από μικρή. «Ομως λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.», αναφέρει η όμορφη Ιωάννα Μπέλλα .

Οσον αφορά τα προσωπικά της, η μελαχρινή καλλονή εξομολογείται πως «είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

Η Ιωάννα Μπέλλα, μάλιστα, δίνει και μια απάντηση σε όσους μιλούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν». Παράλληλα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιμάζει. «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο». Οσον αφορά το σενάριο για γάμο και οικογένεια, απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Οταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».