GOSSIP

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε η Ευτυχία Φαναριώτη για τη σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο

Γιάννης Μπέζος
Ο Γιάννης Μπέζος
Intime News

Αναφερόμενη στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και σε όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο, η Ευτυχία Φαναριώτη σημείωσε πως δεν παρακολούθησε την απολογία του ηθοποιού αλλά γνώριζε τις αναφορές στον Γιάννη Μπέζο

Για τα όσα υποστήριξε στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης και για όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος μίλησε η Ευτυχία Φαναριώτη.

Η Ευτυχία Φαναριώτη, μιλώντας για τα τηλεοπτικά της σχέδια, ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Αν έχω τηλεοπτικά σχέδια; Είναι λίγο αστείο που μου το ρωτάς έτσι. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω τηλεοπτικά σχέδια και να διαλέγω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με έχει καλέσει κανείς».

Αναφερόμενη στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και σε όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο, η Ευτυχία Φαναριώτη σημείωσε πως δεν παρακολούθησε την απολογία του ηθοποιού αλλά γνώριζε τις αναφορές στον Γιάννη Μπέζο. Πιο συγκεκριμένα, η Ευτυχία Φαναριώτη ανέφερε: «Όχι, δεν παρακολούθησα την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτά είπε στην απολογία του για τον Γιάννη Μπέζο; Αυτοί οι δύο είχαν συνεργαστεί και αλληλοθαυμαστεί. Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του κυρίου Φιλιππίδη σε σχέση με τον Μπέζο. Τώρα, τι τον έπιασε ξαφνικά, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω».

Σχετικές ειδήσεις

Φιλιππίδης: Δεν θα βγω από την καρδιά του κόσμου, δεν είμαι Μπέζος

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν έχω βιάσει ποτέ καμία γυναίκα»

Πέτρος Φιλιππίδης: Άπιστος είμαι, βιαστής όχι