GOSSIP

Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Πες το μου ξανά»

Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Πες το μου ξανά»
Ο Νίκος Βέρτης.
Instagram

«Μετά από 20 χρόνια ακόμα το τραγουδάμε, το τραγουδάει όλος ο κόσμος και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βέρτης μιλώντας για την μουσική επιτυχία του «Πες το μου ξανά».

Ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του MEGA αναφέρθηκε στις μουσικές του συνεργασίες, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον μουσικό και συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Βέρτης αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι που άκουσε, το οποίο τραγούδησε στη συνέχεια και έγινε πολύ γνωστό. «Το πρώτο ραντεβού έγινε στο σπίτι του Κυριάκου Παπαδόπουλο. Μου βάζει ένα τραγούδι, μου το παίζει, μου σηκώνεται η τρίχα. Ανατριχιάζω, τρελάθηκα. Όταν του είπα ότι μου άρεσε, μου είπε πως δεν το είχαν πάρει οι άλλοι το κομμάτι. Ήταν το “Πες το μου ξανά”, ένα κομμάτι που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία και ανατρίχιασα όταν το άκουσα. Μετά από 20 χρόνια ακόμα το τραγουδάμε, το τραγουδάει όλος ο κόσμος και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες», είπε αρχικά ο τραγουδιστής..

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «τα επόμενα ήταν το “Πως να το εξηγήσω” και το “Κάποτε θα δεις”. Θυμάμαι σίγουρα τα δυο πρώτα που, όταν τα άκουσα, ήμουν πανευτυχής. Μετά βρεθήκαμε με τον Ηλία και έγινε μια οικογενειακή υπόθεση».

Σχετικές ειδήσεις

Ο Μπο μετά το επίμαχο trailer του Survivor πήγε στον Βέρτη και εκείνος τον τρόλαρε με «κερατάκια»

Νίκος Βέρτης: Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη

Νίκος Βέρτης: Πένθος για τον τραγουδιστή - Το «αντίο» σε συνεργάτη του