Οι κυρίες της σόουμπιζ φωτογραφίζονται στις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού τους
Οι κυρίες της σόουμπιζ φωτογραφίζονται στις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού τους
GOSSIP

Ελληνίδες celebrities μας «ανοίγουν» τα πολυτελή σπίτια τους

Εκπρόσωποι της εγχώριας σόουμπιζ «ανοίγουν» τα σπίτια τους και μας δείχνουν τις αγαπημένες τους γωνιές. 

Συγκαταλέγονται στη λίστα με τους αγαπημένους παρουσιαστές, ηθοποιούς και εκπροσώπους της εγχώριας σόουμπιζ. Τα προφίλ τους στο Instagram μετρούν χιλιάδες followers και οι τελευταίοι αδημονούν για να δουν αναρτήσεις και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Έτσι, οι Έλληνες celebrities για να τους «ευχαριστήσουν» δείχνουν στιγμές από τη δουλειά τους, τις συνήθειές του, ακόμη και από τα σπίτια τους.

Οι πολυτελείς κατοικίες τους, με τις υπέροχα διακοσμημένες γωνιές, συχνά αποτελούν αντικείμενα συζήτησης και κοσμούν τις σελίδες περιοδικών ή φιγουράρουν στα αφιερώματα των εκπομπών. Έτσι, ανακαλύψαμε αυτά που μας έκαναν περισσότερη εντύπωση και τράβηξαν το ενδιαφέρον μας.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι από τα ωραιότερα που έχουμε δει! H influencer και ηθοποιός, με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο τους παιδιά, στεγάζουν την ευτυχία τους σε μία μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια που θυμίζει editorial περιοδικού. Στο σαλόνι κυριαρχεί το ξύλο ενώ στο κέντρο υπάρχουν δύο υπέροχες πολυθρόνες με εμπριμέ καλύμματα και ένα ονειρεμένο coffee table. Βάζα με λουλούδια, κεριά και μοντέρνα φωτιστικά, τοίχοι επενδυμένοι με ξύλο, όπως και πίνακες, πρωταγωνιστούν.

Aθηνά Οικονομάκου
H Aθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζεται στον καναπέ του σπιτιού της


Η Ευγενία Σαμαρά λέει «ναι» στις vintage πινελιές και στη δεκαετία των 70s! «Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει… Αγαπώ τις σπιτικές ζούγκλες», έχει γράψει στο παρελθόν σε ανάρτησή της στο Instagram δείχνοντας ένα μέρος από το «βγαλμένο από άλλη δεκαετία» σπίτι της στο οποίο συγκατοικεί με τον Γιάννη Ποιμενίδη. Πράσινα φυτά, ρετρό έπιπλα και λεπτομέρειες γεμάτες χρώμα, κάνουν το διαμέρισμά της πρωταγωνίστριας του «Σασμού» να ξεχωρίζει στο timeline του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης.

Ευγενία Σαμαρά
Η Ευγενία Σαμαρά στο όμορφα διακοσμημένο σπίτι της

Η Δανάη Μπάρκα περνά αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της στο φωτεινό σπίτι της, παρέα με καλούς φίλους. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν και ειδικά τα Σαββατοκύριακα που δεν βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια ανοίγει το μοντέρνο ρετιρέ της στα Βόρεια Προάστια ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες στα social media. Το τζάκι, το γεμάτο κεριά και αρωματικά σαλόνι της, οι μεγάλοι και αναπαυτικοί καναπέδες, τα φυτά, οι πίνακες, η στρογγυλή τραπεζαρία, δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα και ένα σπίτι ντιζαϊνάτο.

H Δανάη Μπάρκα στο φιλόξενο ρετιρέ της στα Βόρεια Προάστια
H Δανάη Μπάρκα στο φιλόξενο ρετιρέ της στα Βόρεια Προάστια

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά την μετακόμισή της σε νέο διαμέρισμα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA «Super Κατερίνα» πλέον απολαμβάνει το καινούργιου της σπίτι στο οποία δεσπόζει ένα μοντέρνο τζάκι και ένας μοναδικός πίνακας με φωτογραφία του οίκου Hermès. Από τους αγαπημένους της χώρους, στον οποίο φωτογραφίζεται συχνά, η είσοδος με έναν μεγάλο καθρέφτη και ένα πορτρέτο της ίδιας.

H Kατερίνα Καινούργιου στην είσοδο του σπιτιού της με τον μεγάλο καθρέφτη και το πορτρέτο της
H Kατερίνα Καινούργιου στην είσοδο του σπιτιού της με τον μεγάλο καθρέφτη και το πορτρέτο της

Η Τατιάνα Στεφανίδου, παρά την αναγνωρισιμότητα της ίδιας αλλά και του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου, προσπαθεί να μην προκαλεί με την προσωπική της ζωή. Σε μερικά από τα σπάνια στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί από το σπίτι της, έχουμε δει το εντυπωσιακό σαλόνι της με τους λευκούς καναπέδες και τις πολυθρόνες να προσδίδουν νότες πολυτέλειας και κομψότητας. Στους ίδιους τόνους και διακοσμημένη με την ίδια φιλοσοφία, η κρεβατοκάμαρά της. Σε φυσικούς χρωματισμούς, όλα κινούνται σε μίνιμαλ γραμμές και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Tατιάνα Στεφανίδου
Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει στην κρεβατοκάμαρά της

Η καθημερινότητα για την Ελεονώρα Μελέτη είναι απαιτητική. Συσκέψεις, καθημερινή ζωντανή εκπομπή, υποχρεώσεις. Όμως, τα Σαββατοκύριακα είναι για την οικογένεια. Η παρουσιάστρια του MEGA προσπαθεί να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και στην κόρη τους Αλεξάνδρα. Οι τρεις τους λατρεύουν το να χαλαρώνουν στο σπίτι τους στην Πεντέλη, το οποίο η οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» μάς έχει δείξει κάποιες φορές. «Καθαρές» και λιτές γραμμές, λευκό και γκρι, έργα τέχνης, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στον επίγειο παράδεισό της.

Στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη στην Πεντέλη, κυριαρχούν οι λιτές γραμμές, το λευκό και γκρι χρώμα και τα έργα τέχνης
Στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη στην Πεντέλη, κυριαρχούν οι λιτές γραμμές, το λευκό και γκρι χρώμα και τα έργα τέχνης

Διαβάστε επίσης

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό των τηλεοπτικών σειρών

Από τη Γαρμπή έως τη Φουρέιρα: Επώνυμες που «πάλεψαν» για να γίνουν μητέρες

Oι Έλληνες influencers που βρίσκονται στην κορυφή του Instagram

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ