GOSSIP

Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμά του μετά το ατύχημα στη σκηνή

Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμά του μετά το ατύχημα στη σκηνή
Instagram

Χρήστος Δάντης: Ο τραγουδιστής με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει πως επιστρέφει κανονικά στις εμφανίσεις μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή 

Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Χρήστος Δάντης μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής.

Μέσω της ανάρτησης ο τραγουδιστής ενημερώνει πως επιστρέφει κανονικά στο μαγαζί που εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

«Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή», γράφει ο Χρήστος Δάντης.

Μετά το ατύχημα επί σκηνής του Χρήστου Δάντη, η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ενημέρωνε για την ακύρωση της εμφάνισής του.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη» έγραψε η Ασημίνα στον λογαριασμό του Χρήστου Δάντη.