GOSSIP

Gay Pride 2012: Οι star που (άργησαν αλλά) βγήκαν από τη ντουλάπα

Gay Pride 2012: Οι star που (άργησαν αλλά) βγήκαν από τη ντουλάπα

Μπορεί ο κόσμος του Hollywood και γενικότερα της showbiz να θεωρείται προοδευτικός και ιδιαίτερα ανεκτικός, υπάρχουν όμως αμέτρητα παραδείγματα ανθρώπων οι οποίοι επέλεξαν να αποκρύψουν την πραγματική σεξουαλική τους ταυτότητα και να φτάσουν στα... γεράματα για να παραδεχθούν την αλήθεια!

Υπήρξε το απόλυτο είδωλο της latin μουσικής στη δεκαετία του 90. Ψηλός, μελαχρινός, γυμνασμένος, με αισθησιακή κίνηση και εξωτική ομορφιά, ο Ricky Martin έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να φτερουγίσουν και πολλά στόματα να ανοίξουν φαρδιά πλατιά στη θέα του! Το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε παρουσιάσει κάποια σύντροφο θεωρείτο απλά συμπτωματικό και ενίσχυε το προφίλ του ντροπαλού καριερίστα. Μέχρι τη στιγμή που λίγα χρόνια πριν παρουσίασε το... σύντροφό του.

Ο ίδιος θυμάται την μέρα που παραδέχτηκε στην μητέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος: « Η μητέρα μου απλά με ρώτησε αν είμαι ερωτευμένος με γυναίκα ή άντρα. Θεέ μου, το έκανε τόσο εύκολο και απλό για μένα. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και διακριτικά και με βοήθησε να το βγάλω προς τα έξω και να σταματήσω να φοβάμαι. Σίγουρα πληγώθηκε αλλά το γεγονός ότι με υποστήριξε απέδειξε την αγάπη της».

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr