GOSSIP

Ρομέν Γαβράς - Ντούα Λίπα: Νέος έρωτας «γεννήθηκε» στη σόουμπιζ

Ρομέν Γαβράς - Ντούα Λίπα: Νέος έρωτας «γεννήθηκε» στη σόουμπιζ
Instagram

 Ρομέν Γαβράς - Ντούα Λίπα: Το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει μαζί μετά το πάρτι των βραβείων BAFTA

Η Ντούα Λίπα φέρεται να βγαίνει με τον πρώην φίλο της Ρίτα Όρα, τον σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς.

Η 27χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να αποχωρεί από το πάρτι των ετήσιων βραβείων BAFTA του Netflix στο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο με τον 41χρονο Ρομέν την περασμένη εβδομάδα.

Αν και κρατούσαν κάποια απόσταση μεταξύ τους και οι δύο μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, «βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».

Η Λίπα μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ στα τέλη του 2021, ήταν για αρκετό διάστημα χωρίς σχέση ενώ ο Γαβράς είχε δεσμό με τη Ρίτα Όρα για έξι μήνες, πριν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2021. Ο σκηνοθέτης έχει βγει στο παρελθόν με τη ράπερ M.I.A. και έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα μουσικά της βίντεο κλιπ.

Γιος του βραβευμένου με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο Ρομέν είναι γνωστός για τη δημιουργική του δουλειά και αυτό φέρεται να βρίσκει ανταπόκριση στη Λίπα, η οποία προέρχεται επίσης από ένα δημιουργικό υπόβαθρο ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Η Ντούα και η Ρίτα ήταν κάποτε στενές φίλες, καθώς και οι δύο είχαν φοιτήσει στη σχολή θεάτρου Sylvia Young του Λονδίνου, αλλά φέρεται να έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια λόγω των συγκρίσεων που έγιναν μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Η αντιπαλότητα επιδεινώθηκε όταν ο πρώην φίλος και συνεργάτης της Όρα, ο DJ Κάλβιν Χάρις, εργάστηκε στο τραγούδι της Λίπα «One Kiss» το 2018. Από τότε η Ρίτα Όρα βρήκε τον έρωτα με τον Νεοζηλανδό σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι, τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά πέρυσι.

Διαβάστε επίσης:

«Athena»: Η νέα ταινία του Ρομέν Γαβρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Φεστιβάλ του Λοκάρνο: Τιμητικό βραβείο στον Κώστα Γαβρά για την προσφορά του στον κινηματογράφο

Η Αθήνα του 2034 μέσα από το βλέμμα του Ρομέν Γαβράς