GOSSIP

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνει αναπαράσταση τη συμμετοχή της στα «Miss Universe»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνει αναπαράσταση τη συμμετοχή της στα «Miss Universe»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε βίντεο όπου αναβιώνει τη συμμετοχή της στα καλλιστεία «Miss Universe» του 2011, φορώντας το ίδιο φόρεμα και την κορδέλα «GREECE».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρκετά συχνά δημοσιεύει στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα της. Αυτή την φορά, επηρεασμένη από την πρόσφατη διοργάνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού μόδας «Miss Universe» έκανε μια αναδρομή στα παλιά, με την δική της τότε συμμετοχή.

Με χιούμορ και χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο, το ένα από το 2011, από την συμμετοχή της στα καλλιστεία και το άλλο από το σήμερα που μιμήθηκε τον εαυτό της, με τα σημερινά δεδομένα.

Βέβαια, αν και βρήκε το ίδιο φόρεμα που φόρεσε τότε, δεν έκανε τόσο όγκο στα μαλλιά της και στάθηκε μπροστά στην κάμερα και είπε τα «λόγια της».

Πολλοί ήταν οι celebrities της ελληνικής showbiz, που μόλις είδαν την ανάρτηση του μοντέλου, ξέσπασαν σε γέλια και σχολίασαν με διάφορα emoji (δακρύων και γέλιων), όπως η Έλενα Χριστοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και πολλοί ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις

Βίκυ Καγιά: «Ποτέ δεν κατάλαβα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχθηκε bullying στο GNTM»

My Style Rocks: Το ατύχημα της Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πασαρέλα (vid)

Η Παπαγεωργίου είναι πιο αδύνατη από τότε που ήταν 23 με πειστήρια