GOSSIP

Survivor All Star - Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Σπύρος Μαρτίκας τρώει μανιτάρια, έχει παραισθήσεις»

Survivor All Star - Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Σπύρος Μαρτίκας τρώει μανιτάρια, έχει παραισθήσεις»

Η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το νέο «μαγείρεμα» στους ψήφους στο Survivor All Star, τόνισε ότι τον ρόλο αυτόν τον έχουν πλέον τα κορίτσια και όχι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μετά την υποψηφιότητα των Μαρτίκα και Μπάρτζη στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο αλλά και των διαχωρισμό ανδρών-γυναικών στα αγωνίσματα, οι στρατηγικές φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

«Έχω θυμό με τον Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας τρώει… μανιτάρια, δεν εξηγείται. Τρώει μανιτάρια, ζαλίζεται και έχει παραισθήσεις. Ξαφνικά λέει τον Ηλία Γκότση «καταπληκτικό παίκτη», ενώ τον είχε τρελάνει», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έκανε τα πάντα για να τον αποδομήσει, έφυγε από το παιχνίδι και τώρα που έφυγε τον εκθειάζει; Έχει δίκιο ο Τάκης (Καραγκούνιας) που του λέει ότι φάσκει και αντιφάσκει. Δεν έχει υλικό για τους λόγους του», πρόσθεσε.

«Πρέπει να πιαστεί από κάτι καινούργιο, γιατί δεν… τσουλάει. Κατ’ αρχάς δεν… μαγειρεύει πια ο ίδιος. Φαντάσου! Τα μαγειρέματα που έκανε με τα κουκλάκια και μαγείρευε τις ψήφους… του πήραν τη δουλίτσα τα κορίτσια, το πήραν πάνω τους», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σχετικές ειδήσεις

Μπέτυ Μαγγίρα: Έχει την πιο στιλάτη κόρη!

Η Μαγγίρα στηρίζει Καινούργιου και η Κατερίνα στηρίζει Μπέττυ: Ποιος θα μιλήσει για πλαστικές τώρα;

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω χωρίσει σύντροφό μου επειδή θεωρούσε τον Μπετόβεν καλύτερο από τον Μότσαρτ»