GOSSIP

Ελένη Φουρέιρα: Αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της

Ελένη Φουρέιρα: Αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της
Η Ελένη Φουρέιρα.
Glomex

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της.

Η Ελένη Φουρέιρα κρατά πλέον στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα καλοκαιρινή της περιοδεία (ξεκινάει στις 27 Μαΐου από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν δύο μήνες ακριβώς και από τότε η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της. Η τραγουδίστρια πήρε με βιντεοκλήση τον κολλητό της φίλο και νονό του παιδιού της, έχοντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της.

Ελένη Φουρέιρα: Γυμνάζεται και μας δείχνει το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Εντατικές προπονήσεις έχει ξεκινήσει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία προετοιμάζεται για την μεγάλη της επιστροφή το καλοκαίρι, καθώς έχει ήδη ανακοινώσει οτι θα πραγματοποιήσει σειρά συναυλίων σε μία μεγάλη περιοδεία.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο γυμναστήριο, όπου δύο μήνες μετά την γέννηση του γιου της γυμνάζεται για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να ανέβει ξανά στη σκηνή, κάτι που όπως έχει πει η ίδια ανυπομονεί να κάνει.

Ο φίλος της Πέτρος Τσαπαρδώνης ανέβασε ένα insta story στο οποίο φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα να σηκώνει βάρη, ενώ το σώμα της μοιάζει αψεγάδιαστο ακόμα κι αν έχει μόλις γεννήσει.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Γυμνάζεται και μας δείχνει το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Ελένη Φουρέιρα: «Ανάβει» το Instagram φορώντας... ανδρικό κοστούμι

H αλλαγή - γρίφος της Φουρέιρα που άφησε άφωνους τους θαυμαστές της