GOSSIP

Βραζιλία - Μοντέλο διχάζει: Έκλεισα τον ιδρώτα μου σε μπουκάλι και τον έκανα... άρωμα

Βραζιλία - Μοντέλο διχάζει: Έκλεισα τον ιδρώτα μου σε μπουκάλι και τον έκανα... άρωμα
Instagram

Μια influencer έχει ξεσηκώσει σάλο στο διαδίκτυο αφού κυκλοφόρησε ένα άρωμα που περιλαμβάνει σταγόνες από τον δικό της ιδρώτα, το οποίο ισχυρίζεται ότι «παρασύρει τους άντρες».

Η Wanessa Moura σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα μοναδικό άρωμα για να προσελκύσει τους άνδρες. Αφού ο πρώην της και ο νυν σύντροφός της μιλούσαν συνεχώς για την φυσική μυρωδιά της, η οποία όπως έλεγαν ήταν «σέξι και συναρπαστική», εμπνεύστηκε να την εμφιαλώσει και να την πουλήσει.

«Εκτός από τις φρουτώδεις νότες του μανταρινιού, του περγαμόντου και του ροζ πιπεριού, το άρωμά μου έχει μια ιδιαίτερη, σούπερ οικεία πινελιά: τον ιδρώτα μου. Είναι ένα μείγμα πάθους και μυστηρίου», δήλωσε στο NudePR.com.

Το μοντέλο, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είπε ότι το άρωμα Fresh Goddess έχει σκοπό να «ξυπνήσει και να υποκινήσει την προσοχή» των άλλων και να λειτουργήσει ως αφροδισιακό για αυτόν που το φοράει.

«Η φυσική μου μυρωδιά δελεάζει τους άντρες, έτσι χρησιμοποίησα σταγόνες ιδρώτα μου ως βάση για το άρωμα μου», συνέχισε η 29χρονη. «Ο ιδρώτας μου ήταν το πιο σημαντικό συστατικό στη φόρμουλα για αυτό το σεξουαλικό φίλτρο αγάπης που έγινε το άρωμά μου».

Διαβάστε επίσης:

IQ 160: Πώς το άρωμα «Survivor» έκανε θραύση στη σειρά του STAR

Esperides Resort - Κρήτη: Με άρωμα... Champions League το βίντεο των Ολλανδών αεροκινηματογραφιστών

Ξάνθη: Γεμάτο «όνειρα, χρώματα, μυρωδιές κι αρώματα» το φετινό καρναβάλι