GOSSIP

Γκουίνεθ Πάλτροου: Απαντά ποιος είναι ο καλύτερος εραστής - Ο Μπραντ Πιτ ή ο Μπεν Άφλεκ;

Γκουίνεθ Πάλτροου: Απαντά ποιος είναι ο καλύτερος εραστής - Ο Μπραντ Πιτ ή ο Μπεν Άφλεκ;

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στην καυτή ερώτηση... ποιος από τους δύο πρώην ήταν καλύτερος στο κρεβάτι

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Call Her Daddy» όπου και αποκάλυψε ότι τόσο ο Μπραντ Πιτ όσο και ο Μπεν Άφλεκ «φιλάνε υπέροχα».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Κούπερ προχώρησε παρακάτω και την ρώτησε ποιος ήταν καλύτερος στο κρεβάτι.

«Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο» παραδέχτηκε η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτρου. «Επειδή ο Μπραντ ήταν σαν το είδος της μεγάλης χημείας, ο έρωτας της ζωής σου» είπε συνεχίζοντας: «Και μετά ο Μπεν, ήταν, σαν τεχνικά εξαιρετικός». Ακολούθως όμως πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου (η Απλ) το ακούει αυτό!».

Στην συνέχεια, σε ένα παιχνίδι της εκπομπής, με το όνομα «F@@, Marry, Kill» και έχοντας κατά νου, τον Μπεν Άφλεκ, τον Μπραντ Πιτ και τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, η ηθοποιός είπε ότι θα έκανε ξανά σεξ με τον Μπραντ Πιτ. «Σκέφτομαι τον Μπραντ» είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου σημειώνοντας πως θα επέλεγε να «ξαναπαντρευτεί» τον frontman των Coldplay. «Ο Μπεν, ναι, ο Θεός να τον ευλογεί».

Υπενθυμίζεται πως η επιχειρηματίας αρραβωνιάστηκε με τον Μπραντ Πιτ το 1996, μόνο που χώρισαν τον επόμενο χρόνο. Μετά τον χωρισμό τους, η Πάλτροου προχώρησε με τον Μπεν Άφλεκ. Το ζευγάρι χώριζε και τα ξαναέβρισκε από το 1997 έως το 2000.