GOSSIP

Ηλίας Βρεττός: «Συνέχεια νιώθω ότι με έχουν αδικήσει. Είναι η φύση του ανθρώπου να είμαστε άπληστοι»

Ηλίας Βρεττός: «Συνέχεια νιώθω ότι με έχουν αδικήσει. Είναι η φύση του ανθρώπου να είμαστε άπληστοι»

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για την καριέρα του, τις εμπειρίες που έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητά του, το πλήθος τραγουδιστών που ξεπροβάλλουν χωρίς απαραίτητα να έχουν ταλέντο αλλά και για τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα που δεν του άφησαν τόσο θετική "γεύση"

H Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο τον Ηλία Βρεττό ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες του χώρου αλλά και τα στοιχεία εκείνα που κάνουν έναν καλλιτέχνη να ξεχωρίζει από το πλήθος.

«Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος χώρος. Θα πρέπει να πιστεύει κανείς στον εαυτό του και αν το έχεις κάποια στιγμή η ευκαιρία θα σου χτυπήσει την πόρτα».

«Χρειάζεται ένας συνδυασμός πραγμάτων για να καταφέρεις να κάνεις πράγματα σ εαυτόν τον χώρο, χρειάζεται και η τύχη. Το ταλέντο είναι προαπαιτούμενο από εκεί και πέρα αυτά που χαρακτηρίζουν την πορεία ενός καλλιτέχνη είναι και τα υπόλοιπα».

«Συνέχεια νιώθω ότι με έχουν αδικήσει γιατί πάντα θέλεις παραπάνω από τον εαυτό σου και αυτά που σου δίνονται. Είναι η φύση του ανθρώπου να είμαστε άπληστοι».

Παρόλα αυτά το σοβαρό αυτοκινητιστικό που είχε το 2018 τον έκανε να αναθεωρήσει το πώς βλέπει ορισμένα πράγματα.

«Μετά το 2018 και εκείνη την περιπέτεια έχω φιλοσοφήσει διαφορετικά τα πράγματα και έχω αποφασίσει να λέω ευχαριστώ στον Θεό για αυτά που έχω και πολύ λιγότερο να παραπονιέμαι για αυτά που δεν έχω».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: «Η σύζυγός μου με αντιπαθούσε στην αρχή, της έκανα πρόταση γάμου στους 2,5 μήνες»

Ηλίας Βρεττός: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο - Τα συμπτώματα

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός