GOSSIP

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν από το debate των πολιτικών αρχηγών

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν από το debate των πολιτικών αρχηγών
Instagram

Η Σία Κοσιώνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θυμήθηκε την πρώτη φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό debate

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τους δημοσιογράφους στο debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτη (10/05) και μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι εκείνη που θα θέσει την πρώτη ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για την δημοσιογράφο, η οποία θα εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το αποψινό debate δεν θα αποτελέσει πρωτόγνωρη εμπειρία καθώς έχει βρεθεί στην αντίστοιχη θέση άλλες τέσσερις φορές.

Σήμερα, λίγες ώρες πριν τη διαδικασία, η Σία Κοσιώνη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της στα τέσσερα προηγούμενα debate που συμμετείχε, και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Πρώτη φορά βρέθηκα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ το 2009 σε ηλικία μόλις 29 ετών. Λίγο μεγαλύτερη και αρκετά εμπειρότερη ετοιμάζομαι για ένα ακόμη! Με την ίδια όρεξη και τον ίδιο σεβασμό στους πολίτες που σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και ζητούν απαντήσεις» έγραψε στην ανάρτησή της η anchorwoman.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: «Σφαγή» στον ΣΚΑΪ με Γιώργο Τσίπρα, Κοσιώνη, Τσαπανίδου και Λάμψια

Σία Κοσιώνη: Σε ρόλο τερματοφύλακα - Η ανάρτηση στο Instagram

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία με τον γιο της – «Tον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε»