GOSSIP

Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδρασή του στην αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου, Μάνος Παπαγιάννης

Το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και η ποινή που του είχε επιβληθεί είναι τέσσερις μήνες με αναστολή μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που είχε καταθέσει η Σοφία Παυλίδου κατά του ηθοποιού.

Την πρώτη αντίδρασή του είχε ο Μάνος Παπαγιάννης μετά την απόφαση της Σοφίας Παυλίδου να καταθέσει αγωγή στον ηθοποιό, διεκδικώντας το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαγιάννης στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha: «Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω από όλα σέβομαι τη δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και η αλήθεια».

Πάντως, το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και η ποινή που του είχε επιβληθεί είναι τέσσερις μήνες με αναστολή μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που είχε καταθέσει η Σοφία Παυλίδου κατά του ηθοποιού.