GOSSIP

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ο ήρωάς μου, η μητέρα μου» - Η συγκινητική ιστορία της γέννησής του

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ο ήρωάς μου, η μητέρα μου» - Η συγκινητική ιστορία της γέννησής του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράζεται φωτογραφίες από την ημέρα που η μητέρα του έφερε στη ζωή εκείνον και τα αδέρφια του. Ήταν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τρεις φωτογραφίες θέλησε να τιμήσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή για τη γιορτή της μητέρας.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού είχε συγκινήσει την Ελλάδα καθώς κατάφερε να φέρει στον κόσμο τρία παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από 12 χρόνια προσπάθειας.

Έτσι ο δημοφιλής τραγουδιστής ανάρτησε δύο στόρι από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την ημέρα της γέννησης εκείνου και των αδερφών τους (ένα κορίτσι και ένα αγόρι ακόμα), όπου φαίνεται ο τίτλος «Πώς γέννησα τα τρίδυμα του σωλήνα» και δείχνει τη μητέρα του και τα μικρά παιδιά.

Στη μια φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε «Μπορείτε παιδιά μη σας παίρνει από κάτω» ενώ πιο κάτω ανέφερε «Ο ήρωας μου, η μητέρα μου».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε κοινοποίηση μια ακόμα φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν δύο χρόνια στο προφίλ του για τη γιορτή της μητέρας δείχνοντας τον να είναι ξαπλωμένος στα πόδια της.

Η ιστορία της μητέρας του είναι γνωστή και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο παιδί και δεν έχουν σταματήσει να προσπαθούν.