GOSSIP

Μαντόνα - Maluma: Οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν έρθει... πολύ κοντά - Είναι ζευγάρι;

Μαντόνα - Maluma: Οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν έρθει... πολύ κοντά - Είναι ζευγάρι;

Η 64χρονη Μαντόνα επέλεγε πάντα νεότερους άντρες 

Η Μαντόνα... πλησιάζει πολύ τον τραγουδιστή 29χρονο σταρ της λάτιν μουσικής Maluma στις πρόβες για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της, σύμφωνα με πηγές από τα παρασκήνια.

Όπως αναφέρει το PageSix η βασίλισσα της ποπ πυροδότησε κουτσομπολιά με τη «ζεστή και πολύ χαδιάρικη» σχέση της με τον Κολομβιανό σταρ με την οποία στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί σε ένα ντουέτο που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Ενώ οι δύο τους ήταν αρχικά φίλοι, πηγές ανέφεραν ότι η χημεία τους αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια μιας νεότερης συνεργασίας λίγων ημερών.

«Ήταν πολύ φιλικοί – τόσο πολύ που άλλοι άνθρωποι αποφάσισαν να τους αφήσουν ήσυχους για να συνεχίσουν με ό,τι συμβαίνει», είπε πηγή που συνεργάζεται με τους δύο τραγουδιστές για την επικείμενη περιοδεία.

«Πέρασαν μερικές μέρες μαζί κατά τη διάρκεια των προβών όπου ξεκίνησε το φλερτ. Κάποιοι αναφέρουν ότι ο Maluma είναι πιθανό να εμφανιστεί στο σκέλος της περιοδείας της στη Νότια Αμερική καθώς είναι μεγάλος σταρ σε αυτό το κοινό. Φαινόταν πολλοί δεμένοι και η χημεία τους είναι τρελή».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε και ένα βίντεο στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Maluma στις πρόβες. Του δίνει ένα μεγάλο φιλί μπροστά στους άλλους χορευτές και μετά αναβαίνει πάνω του.