GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μετά το Survivor υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι μου και έκλαιγα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μετά το Survivor υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι μου και έκλαιγα»

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την αναγνωρισιμότητά της στο Survivor αλλά και την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και να κάνει καλό στον εαυτό της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που την βοήθησε να βρει τον εαυτό της, τη μητρότητα, και την κριτική που έχει δεχθεί.

«Η θάλασσα και το υδάτινο στοιχείο είναι αυτό που με ορίζει. Νιώθω ότι αυτή η περίοδος στη ζωή μου είναι η πιο ήρεμη, η πιο ουσιαστική, η πιο δημιουργική. Μ’ αρέσω έτσι όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά και δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Εγώ έχω βοηθηθεί πάρα πολύ στο να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο όταν αποφάσισα και βρήκα τη δύναμη να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πρόσθεσε: «Δεν με φρόντιζα και έμαθα πια να με φροντίζω. Δηλαδή έμαθα να επικεντρώνομαι σε μένα, στο τι κάνει εμένα χαρούμενη και όχι χαρούμενους τους άλλους. Προσπαθώ όσο μεγαλώνω, να είμαι πιο ώριμη, να παίρνω πιο ώριμες αποφάσεις και όχι βιαστικές. Είναι όλα αυτά και το τι θέλεις στη ζωή σου στην παρούσα φάση. Και γω στην παρούσα φάση θέλω ηρεμία στη ζωή μου. Όλα αυτά τα χρόνια, μετά και το 2017 που έγινα ευρέως αναγνωρίσιμη από το παιχνίδι, ήρθε η στιγμή που λέω: μεγάλωσες, θέλεις άλλα πράγματα πια».

«Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα στο σπίτι μου με όλα αυτά που μπορεί να άκουγα και να γράφονταν και ήθελα απλά να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου, να κλείσω τα παντζούρια, να κάτσω στο σκοτάδι και να αρχίσω να κλαίω» συμπλήρωσε, επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.