GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς γνωρίστηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση - Δεν αποκάλυψαν αν είναι ζευγάρι

Δήμητρα Βαμβακούση, Γιώργος Αγγελόπουλος
GLOMEX/ ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είχαν πάρει μέρος στο «Survivor» -διαφορετικές χρονιές-αλλά η γνωριμία τους έγινε, όπως είπαν οι ίδιοι στην εκπομπή, μέσω τους κοινού τους πνευματικού

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και μίλησαν για την υποκριτική αλλά και για το πώς γνωρίστηκαν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι οι οικονομικές απολαβές δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Έχω πει πολλά ‘’όχι’’, αλλά η υποκριτική είναι η κύρια επιλογή μου».

Οι δυο τους μίλησαν για τη συμμετοχή τους σε διαφήμιση εταιρείας και την «επικινδυνότητα» του εγχειρήματος, καθώς η διαφήμιση θυμίζει λίγο... James Bond, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν σαν μια μικρή ταινία, έχοντας αποκτήσει αρκετές εκδορές στο σώμα μας». Όσον αφορά στη γνωριμία τους, η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε ότι ο λόγος της γνωριμίας τους ήταν ο π. Δημήτριος, ο οποίος λειτουργούσε στον Λυκαβηττό. «Πρόκειται για έναν ιερέα, που απλά βοηθά κόσμο», είπε. «Είναι ο κοινός μας πνευματικός και αυτός μας έφερε κοντά», επισήμανε με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Η περιπέτεια που είχε ο συγκεκριμένος ιερέας στάθηκε η αφορμή της γνωριμίας μας, στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε και οι δύο. Θίγεται και προσβάλλεται ένας άνθρωπος χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί», υπογράμμισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είχαν πάρει μέρος στο «Survivor» -διαφορετικές χρονιές-αλλά η γνωριμία τους έγινε, όπως είπαν οι ίδιοι στην εκπομπή, μέσω τους κοινού τους πνευματικού. «Ζούσα δύο χρόνια στο εξωτερικό. Δεν είχα δει ποτέ τον Γιώργο στο ριάλιτι επιβίωσης», ξεκαθάρισε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι η ίδια έκανε μια φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο με συνεργό, μάλιστα, τη Δήμητρα Βαμβακούση. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο τους δεν ήθελαν να μιλήσουν για τα προσωπικά τους, ενώ δεν αποκάλυψαν αν είναι ζευγάρι, κάτι που φάνηκε και στη φάρσα και στο βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή.