GOSSIP

Βίκυ Καγιά: «Καλό είναι να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τον εαυτό σου»

Βίκυ Καγιά: «Καλό είναι να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τον εαυτό σου»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδιά της.

Η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega, αναφέρθηκε στη ζωή της τώρα που το κεφάλαιο Shopping Star έκλεισε. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποσυρθεί από το Project αυτό αλλά και για το ποια θα είναι η τηλεοπτική της επιστροφή.

«Δεν είμαι ακόμα στα τελείως χαλαρά μου και ήρεμά μου. Στρεσάρομαι, δε κοιμάμαι πολύ καλά το βράδυ ακόμα. Ξέρεις, όταν είσαι σε εγρήγορση, πετάγεσαι. Πιστεύω ότι θα μου πάρει κανένα μήνα αλλά, όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτή τη στιγμή που χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αλλάξεις την ενέργειά σου, να νιώσεις λίγο καλύτερα, να ξαναβρείς τον εαυτό σου.

Πολλές φορές στη ζωή, όσο και να αγαπάμε τα πράγματα, πρέπει να τα αφήνουμε πίσω είτε γιατί έκλεισε ο κύκλος τους, είτε γιατί και εμείς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δε νιώθουμε ότι έχουμε κάτι παραπάνω να δώσουμε, κάτι παραπάνω να πούμε, έχουμε κουραστεί πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Όταν νιώθεις έτσι σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας, είναι καλό να κάνεις λίγο πίσω να ξαναβρείς τι σε αφορά και το πάθος σου. Εγώ δεν είμαι του βολέματος. Δε μπορώ να κάνω απλά τα ίδια και να είμαι πάλι η ίδια και να είμαι λίγο κουρασμένη και να μην έχω πάθος και να μην έχω όρεξη. Είμαι σαν μικρό παιδί. Θέλω να πηγαίνω στη δουλειά και να ξετρελαίνομαι.

Εμπιστεύομαι πολύ την κρίση του καναλιού, θα αξιολογήσουν σωστά ποιος θα πάρει τη θέση. Στην αρχή μπορεί λίγο μέχρι να το μάθουν, να δυσκολευτούν αλλά μετά θα πάνε όλα καλά, απλώς με άλλο τρόπο. Θα αγαπώ πάντα και το Shopping Star και το GNTM… Το δούλεψα πάρα πολύ για να πάρω αυτή την απόφαση.

Επειδή όμως με ξέρω πολύ καλά, όσες φορές έφτασα στο σημείο να μη μπορώ να σηκωθώ με όρεξη από το κρεβάτι, είναι καλύτερα να κάτσω να βρω λίγο τον εαυτό μου, να κάτσω με τα παιδάκια μου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Βίκυ Καγιά.

«Υπάρχουν διάφορα πράγματα που όταν γυρίσουμε με το καλό θα τα συζητήσουμε αλλά δεν θεωρώ ότι πριν το 2024 θα γίνει κάτι. Μπορεί να μη γίνει και τίποτα. Θα πρέπει κάτι να με αφορά και να μου πηγαίνει. Δεν είναι να γίνει ό,τι να είναι και όπως να είναι. Σε πρωινό δε θα επέστρεφα. Τότε είχα καλύψει μια τρύπα, το έκανα με μεγάλη χαρά αλλά δεν είναι για μένα. Δε νιώθω καμία πικρία. Μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη νιώθω…», συμπλήρωσε.