GOSSIP

Αλέξανδρος Παρθένης: «Επέστρεψα στην εστίαση, έχει καλύτερα χρήματα από το θέατρο»

Αλέξανδρος Παρθένης: «Επέστρεψα στην εστίαση, έχει καλύτερα χρήματα από το θέατρο»

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε για το νέο επιχειρηματικό του σχέδιο, για τη σύντροφό του, αλλά και για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με την υγεία του.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τη νέα του ζωή. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός εργάζεται ως υπεύθυνος γνωστού μαγαζιού στην Αθήνα.

«Επέστρεψα στην εστίαση γιατί έχει καλύτερα χρήματα από το θέατρο. Το θέατρο αυτή τη στιγμή δεν θα σου προσφέρει τα προς το ζην. Το κάνεις γιατί σου αρέσει, γιατί το αγαπάς. Δεν μου έχει γίνει για να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και δεν ξέρω κατά πόσο θα άνοιγα ξανά αυτόν τον κύκλο», είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Για την προσωπική του ζωή, ο Αλέξανδρος Παρθένης απάντησε: «Εκεί υπάρχει σταθερότητα. Ο γάμος είναι ένα μεγάλο πάρτι. Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα αφορά στο κομμάτι της υγείας.

Στο παρελθόν πέρασα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, είχα κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που πραγματικά μπαίνοντας για να το κάνω, δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον μου. Όταν έχεις περάσει κάτι στο παρελθόν, είναι η δύναμή σου, το μάθημά σου για να το ζήσεις στο μέλλον. Έμαθα να ζω το παρόν».