GOSSIP

Κιμ Καρντάσιαν: Η τολμηρή φωτογράφιση με δερμάτινα μαγιό

Κιμ Καρντάσιαν: Η τολμηρή φωτογράφιση με δερμάτινα μαγιό

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεπέρασε τα όρια με τη νέα της καμπάνια για την προώθηση της νέας συλλογής μαγιό

Η Κιμ Καρντάσιαν ξέρει τι να κάνει για να εκτοξεύσει τις μετοχές της. Με τολμηρές φωτογραφίσεις, αποκαλύψεις γύρω από τη ζωή της αλλά και επενδυτικές κινήσεις είναι πάντα στα φώτα της δημοσιοτήτας.

Αυτή τη φορά η Κιμ Καρντάσιαν ξεπέρασε τα όρια με τη νέα της καμπάνια για την προώθηση της νέας συλλογής μαγιό. Μάλιστα, η επιχειρηματίας σε Instagram Story της, καυχήθηκε ότι η νέα συλλογή της περιλαμβάνει «το πιο τολμηρό μας μαγιό για τις καλύτερες καλοκαιρινές σας στιγμές». Αυτό έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου μίλησε για την επιτυχία της SKIMS και αποκάλυψε ότι άρχισε να σκέφτεται τα shapewear στην εφηβεία της.

Η Κιμ Καρντάσιαν, λοιπόν, φωτογραφήθηκε με στρινγκ δερμάτινο μπικίν και ανήρτησε μερικά από τα στιγμιότυπα της κολυμβητικής της συλλογής faux leather και scuba της μάρκας shapewear.

Η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν - η οποία πρόσφατα αποκάλυψε τα αληθινά της συναισθήματα για τον πρώην σύζυγό της Kanye West γύρω από τα παιδιά τους- φορά ένα στρινγκ μπικίνι, ενώ είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα και δύο μοντέλα στέκονται από πάνω της.