GOSSIP

Αθηναΐς Νέγκα: «Όταν έχεις λεύκη δέχεσαι bullying, μετά τα 45 μου με δέχτηκα»

Αθηναΐς Νέγκα: «Όταν έχεις λεύκη δέχεσαι bullying, μετά τα 45 μου με δέχτηκα»

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τη λεύκη και το bullying που έχει δεχτεί.

Η Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην τηλεόραση, το διαζύγιό της, αλλά και τη λεύκη. Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, δήλωσε: «Η τηλεόραση δεν είναι το φόρτε μου και δεν θα γίνει ποτέ. Δεν θα είναι ποτέ η βασική μου δουλειά κι η εκπομπή "Καλύτερα Αργά" είναι κάτι, το οποίο θα γίνει για λίγο».

«Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις, οπότε θα δούμε τι θα κάνω», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Αναφορικά με το διαζύγιό της από τον σύζυγό της, Γιάννη, δήλωσε: «Κάποιος για να χωρίσει, περνάει πολύς καιρός, μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να το ανακοινώσει. Το ανακοίνωσα για λόγους ευκολίας, για να το ξέρει ο κόσμος και να τελειώνουμε».

«Το ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με κάποιον, έχει να κάνει με τη σκαλέτα εκείνης της ημέρας. Αν εκείνη την ημέρα είχε πολύ σημαντικά θέματα, δεν νομίζω να ασχολιόταν κανείς με τον δικό μου χωρισμό. Εγώ το ανακοίνωσα για να ξέρουν όλοι ότι από εδώ και πέρα, θα κυκλοφορώ αλλιώς. Προφανώς κι έχω προχωρήσει τη ζωή μου, βέβαια αυτό θέλουμε πάντα να το συνδέουμε και με μια σχέση. Εγώ νομίζω, όμως ότι ο λόγος που χωρίζουμε είναι γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε, είτε με μια άλλη σχέση, είτε χωρίς», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τη λεύκη και το bullying που έχει δεχτεί. «Όταν έχεις λεύκη, προφανώς και θα έχεις δεχτεί bullying. Ζούμε στην εποχή της τελειότητας. Το χειρότερο bullying το έχω κάνει εγώ στον εαυτό μου. Μετά τα 45 μου, συνειδητοποίησα ότι τελείωσε η εποχή που προσπαθούσα να είμαι αψεγάδιαστη, οπότε αποδέχτηκα και τα σημάδια της λεύκης», είπε κλείνοντας.