GOSSIP

Adele: Κατέρρευσε στα παρασκήνια συναυλίας της στο Λας Βέγκας

Adele: Κατέρρευσε στα παρασκήνια συναυλίας της στο Λας Βέγκας

Αντέλ μίλησε για το χρόνιο πρόβλημα με την υγεία της

Η Adele (Αντέλ) αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λας Βέγκας, λόγω κρίσης ισχιαλγίας, σύμφωνα με τη Sun.

Η 35χρονη τραγουδίστρια φέρεται να είπε στους θαυμαστές της στο The Colosseum ότι ένα μέλος της ομάδας παραγωγής της τη βρήκε ανίκανη να κινηθεί στα παρασκήνια αφού υπέφερε από πόνους.

«Με σήκωσαν από το πάτωμα», είπε η τραγουδίστρια. Η Αντέλ αναγκάστηκε επίσης να καθίσει κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Weekends With Adele, εξηγώντας: «Θα καθίσω και θα ξεκουράσω την ισχιαλγία μου».

Η ισχιαλγία είναι μια εξουθενωτική πάθηση της πλάτης που συνήθως εμφανίζεται λόγω ολίσθησης του δίσκου, ο οποίος πιέζει το ισχιακό νεύρο που εκτείνεται από το κάτω μέρος της πλάτης στο πόδι.

Νωρίτερα φέτος, η Adele παρουσίασε λεπτομερώς τον χρόνιο πόνο της στην πλάτη κατά τη διάρκεια μιας άλλης παράστασης στο Λας Βέγκας.

Ενώ μιλούσε στο πλήθος καθώς εκτόξευε μπλουζάκια χρησιμοποιώντας ένα κανόνι χειρός, είπε: «Έχω άλλα δύο, πρέπει απλώς να περάσω στην άλλη πλευρά της σκηνής.
«Πρέπει να κουνιέμαι αυτές τις μέρες γιατί έχω πολύ άσχημη ισχιαλγία».

Η ποπ σταρ έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι πονούσε για τη «μισή της ζωή», πριν χάσει βάρος και πώς η αναμόρφωση του σώματός της τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.